Hinaus koko Lahden seudulla - 24h-päivystys

Hinaus koko Lahden seudulla 24-päivystys palvelun kera tapahtuu toimestamme vuosien kokemuksella. Kun matkanteko tyssää tienpientareelle tai ojaan, me riennämme paikalle auttamaan ja vetämään autosi pois pulasta. Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto (kaikki hinausautomme ovat vuosimallia 2011 – 2012), jonka avulla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän – henkilöautojen hinauksen ohella hinaammekin esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit, mopoautot sekä mopot ja moottoripyörät. Lisäksi hyvin pidetyissä autoissamme on mukavaa matkustaa, kun tarvitset lisäksi kuljetuksen pois hinauspaikalta.

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnon kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista, emmekä sen vähempään halua tyytyäkään.

Hinauspalvelua Lahdessa vuoden jokaisena päivänä 24h

Etunamme on lisäksi myös se, että tarjoamamme hinauspalvelu on käytettävissä aina vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Toisin sanottuna palvelemme hinausten merkeissä tinkimättömällä 24/7-asenteella, joten voit soittaa meidät apuun vaikka keskellä yötä, niin arkena kuin pyhinäkin. Palvelemme kattavasti Lahden alueella, mutta myös ympäryskuntien seudulla – hyödynnä siis rohkeasti hinausosaamistamme ja -kalustoamme, äläkä suotta jää neuvottomana istumaan autoosi tien laitaan.

Ammattitaitoinen ja päivystävä hinausapu Lahden alueella on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille päivystävään puhelimeemme, hinausauto saapuu paikalle nopealla vasteajalla vaikka yön pikkutunteina. Siksi saat meiltä pikaiset hinaukset aina silloin kun tarve on suurin. Vaikka ajoneuvosi jättäisi sinut pulaan, me emme tee niin. 

Hinuri24 on lyömätön ja luotettavin hinauspalvelu kattavasti koko Lahden seudulla ja lähialueilla – siis käytännössä Päijät-Hämeen alueella. Soita ja kutsu meidät paikalle, vaatipa hinausta sitten auto tai kaksipyöräinen menopeli. Jos taas haluat tiedustella jotakin vähemmän kiireellistä asiaa meiltä, voit lähettää meille vaikkapa sähköpostia. Vastaamme kaikkiin sähköpostitiedusteluihinkin aina mahdollisimman ripeästi.

Palvelemme myös Jyväskylän ja Kuopion seudulla.

Hinauspalvelun toimialue Päijät-Hämen alueella

Hinaus Asikkala. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Asikkala
Hinaus Hartola. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Hartola
Hinaus Heinola. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Heinola
Hinaus Hollola. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Hollola
Hinaus Hämeenkoski. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Hämeenkoski
Hinaus Kärkölä. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Kärkölä
Hinaus Lahti. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Lahti
Hinaus Nastola. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Nastola
Hinaus Orimattila. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Orimattila
Hinaus Padasjoki. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Padasjoki
Hinaus Sysmä. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Hinuri24:ltä nopeasti.
Sysmä

Tilaa hinaus

Voit tilata hinauksen myös lomakkeella. Täytä yhteystietosi ja valitse valikosta paikkakunta, jos et tiedä osoitetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos et tiedä osoitetta, valitse paikkakunta:

Tutustu myös muihin palveluihimme